Výbava na přání Ammann APF

Inovace výbavy jednosměrných desek

Výbava na přání Ammann APF

Možnost rychlé změny zvyšuje všestrannost jednosměrných vibračních desek Ammann. A také zajistí dokonalé přizpůsobení podmínkám přímo na staveništi. Výbava na přání Ammann APF může být např. podložka pro hutnění dlažby, systém vodního skrápění pro hutnění asfaltu nebo přepravní kolečka či počítadlo provozních hodin.

KAPACITA KROPICÍHO SYSTÉMU

Nádrž na vodu a kropicí zařízení jsou součástí jednotky, kterou můžete přidat nebo odejmout bez použití nástrojů či přitahování šroubů. Kropicí zařízení pokryje celou pracovní plochu a lze jej aktivovat prostým otočením spínače. Nádrže s kapacitou až 10 litrů prodlužují intervaly mezi doplňováním vody.

PEVNĚ NAMONTOVANÁ PŘEPRAVNÍ KOLEČKA

Přepravní kolečka lze spustit pouze uvolněním nohou, což chrání operátorovy prsty před přiskřípnutím a chrání jeho záda před zbytečným zatěžováním. Kolečka se vyznačují vysokou kvalitou a odolností a umožňují rychlou a snadnou přepravu po staveništi.

POČÍTADLO PROVOZNÍCH HODIN

V rámci sledování potřeby údržby je možné vibrační desky vybavit počitadlem provozních hodin.

PLASTOVÉ PODLOŽKY PRO INSTALACI BEZ NÁŘADÍ

Tato podložka slouží pro hutnění zámkové dlažby a chrání její hrany před popraskáním či škrábanci. Je k dispozici jako volitelná výbava a lze ji nainstalovat během několika sekund. Instalace je velmi snadná: Podložka ovine dolní desku a je zajištěna dvěma háky.

APLIKACE

  • hutnění v těsných prostorech
  • asfalt a dlažby
  • lehké až střední opravy výtluků
  • výstavba potrubí a příkopů
  • krajinářské a zahradnické úpravy
  • zemní práce

HLAVNÍ VÝHODY

  • dobře chráněná, masivní odstředivá spojka s klínovým řemenem odolným proti opotřebení
  • budicí systém se snadnou údržbou a dlouhou životností
  • výkonný benzínový motor
  • samočisticí základní deska odolná proti opotřebení
  • volitelný kropicí systém pro práci na asfaltových plochách

Z hlediska bezpečnosti obsluhy a ergonomie jsou desky řady APF společnosti Ammann špičkou ve své kategorii. Desky jsou spolehlivé a umožňují přesné řízení, což je nezbytné k tomu, abyste si poradili s různými podmínkami na staveništi. Díky intuitivnímu ovládání je práce snadná i pro nezkušené operátory.

SNÍŽENÍ NEŽÁDOUCÍCH VIBRACÍ

Desky společnosti Ammann dosahují špičkových výsledků v minimalizaci vibrací přenášených na ruce a paže (HAV). Vibrace strojů jsou tak nízké, že jejich hladina bude v souladu s nejpřísnějšími předpisy ještě po mnoho let. Snížené hodnoty vibrací (méně než 2,5 m/s²) umožňuje tlumič ve tvaru Z v ovládací oji. Tento patentovaný systém umožňuje dlouhé pracovní směny bez zdravotního rizika pro obsluhu nebo potřeby vést dokumentaci. Pro usnadnění převozu lze ovládací oj sklopit.

 


Jednosměrné vibrační desky Ammann


Další články z kategorie: O hutnící technice

O hutnící technice, Novinky

1.10.2018