Hutnící desky APR omezují nežádoucí vibrace

Hutnící desky APR omezují nežádoucí vibrace

LANGENTHAL, Švýcarsko – Společnost Ammann zavádí na své současné obousměrné vibrační desky APR modernizované vodící oje, které snižují nežádoucí vibrace na dosud nejnižší úrovně – hutnící desky APR omezují nežádoucí vibrace

Vodící oj izoluje

Nový držák vodicí oje izoluje vibrace a brání tomu, aby se dostaly k obsluze, což podstatně zlepšuje komfort a bezpečnost práce.

Nová vodící oj snižuje konkrétně vibrace, směřující do rukou obsluhy (HAV) až pod limit 2,5 m/s2. Snížené hodnoty HAV, nejlepší v odvětví, jsou tak nízké, že není zapotřebí dokumentovat pracovní hodiny obsluhy – a to ani v zemích s nejpřísnějšími předpisy.

„Vývoj výrobků Ammann se vždy zaměřuje na dva klíčové aspekty: bezpečnost a produktivitu. Nové desky bodují na obou frontách,“ říká Wladimir Drisner, manažer globální produktové strategie pro lehké zhutňování ve firmě Ammann.

Ve standardní výbavě

Nové vodící oje jsou nyní standardem u modelů Ammann APR 5920, APR 4920 a APR 3520. Počínaje druhou polovinou roku 2018 budou novými vodícími ojemi izolujícími vibrace vybaveny i všechny ostatní modely APR.

Desky Ammann APR omezují úroveň vibrací (HAV) pro obsluhu a zároveň maximalizují produktivitu. Jejich dvouhřídelová hnací jednotka umožňuje obsluze plynule měnit směr dopředu a dozadu nebo udržovat stroj v práci na jediné, obtížně zhutnitelné ploše. Kromě toho jsou desky Ammann výkonnými a rychlými „lezci“, schopnými dodávat spolehlivý zhutňovací výkon na svazích se sklonem až 35 procent.

Díky kompaktním rozměrům stroje a snadné údržbě jsou desky APR ideální pro půjčovny, stavební dodavatele a zahradní architekty.

Zdroj: Ammann - článek: Hutnící desky APR omezují nežádoucí vibrace

Související stroje

 


Další články z kategorie: O hutnící technice

O hutnící technice, Novinky ,

2.2.2018