Dokonalý nástroj pro pokládku kabelů nebo závlahy

Dokonalý nástroj pro pokládku kabelů nebo závlahy

Ammann ATR 30

Vibrační pěch ATR30

Vibrační pěch ATR30

Společnost Ammann nedávno představila vibrační pěch ATR 30. Tento nový, lehký model posunul spodní hmotnostní hranici portfolia vibračních pěchů firmy Ammann a ukázal se jako velmi úspěšný.

Díky úzké patce a štíhlému provedení je ideální pro zákazníky, kteří pracují v těsných prostorech nebo na staveništích vyžadujících přesné hutnění.

Jednou ze společností, která má úspěch s vibračním pěchem ATR 30, je CK Civils, dodavatel zemních prací v oblasti Londýn/Kent a okolí.

Na jednom z posledních stavenišť 20 pracovníků firmy instalovalo potrubí a infrastrukturu pro optickou kabeláž společnosti Virgin Media. Jedná se o běžnou aplikaci. Mnoho pěchů bylo prodáno firmám operujícím v odvětví spojených s kabeláží.

Na staveništi pracovníci firmy CK Civils uvedli následující důvody, proč je vibrační pěch ATR30 perfektní pro tyto práce. Zmínili také, že nic podobného na trhu není.

  • Nízká hmotnost pěchu, tj. méně než 30 kg, umožňuje pracovníkům stroj snadno zdvihnout a ovládat.
  • Pokládka kabeláže vyžaduje pouze úzký výkop a šířka tohoto pěchu tak zajišťuje výkonnost.
  • Vibrační pěch při práci v malých, úzkých jámách nezpůsobuje poškození okolního povrchu.
  • Stroj poskytuje řádný hutnicí výkon, v případě potřeby však může být jemný. V této aplikaci je nejdříve položeno potrubí a poté optická kabeláž. Poškozené potrubí musí být odstraněno a celý proces zopakován.
  • Otevřené provedení držadla poskytuje obsluze dobrý výhled na patku pěchu a hutněnou plochu.
  • V minulosti vyzkoušeli velké pěchy s malou patkou, které způsobovaly poškození z důvodu vysokých hutnicích sil. Zkoušeli také přídavné kusy pro úzké výkopy na vibračních deskách, ale nic nefunguje tak rychle a efektivně jako pěch ATR 30.

Závlahy

Dále je tento vibrační pěch díky své štíhlé konstrukci výborným pomocníkem pro zahradníky a firmy, které pokládají závlahové systémy.

Půjčovna strojů

Od letošního roku máme tuto novinku také v naší půjčovně strojů – rezervace je možná na tel.: 777 765 599.

Zdroj: Ammann - článek: Dokonalý nástroj pro pokládku kabelů nebo závlahy

Související stroje

 


Další články z kategorie: O hutnící technice

 

O hutnící technice, Novinky ,

12.1.2018