Válce Ammann v Indonésii

Válce Ammann v Indonésii

Vibrační válec Ammann ARX40-2

Zásadní pro práci v indonéské infrastruktuře

Město Karawang je domovem největší průmyslové oblasti Indonésie. Ulice jsou každý den rušné, včetně kamionů zásobujících továrny a vozidel přepravujících dělníky. Pro stavbu a opravy silnic v Indonésii se používají vibrační válce Ammann.

„Vzhledem k tomu, že Karawang je blízko hlavního města Jakarty, má dobře rozvinutou dopravní síť,“ řekl Ikida Ariansyah, jeden z generálních ředitelů státního podniku. „Je proto důležité udržovat dopravní infrastrukturu, zejména silnice, v dobrém stavu.“

Tandemový válec Ammann ARX 40-2 byl nedávno použit na důležitých dálničních projektech v Karawangu. Asfalt zpevněný v rámci probíhajících oprav vozovky byl zhutněn.

ARX 40-2 je perfektní stroj pro použití při opravách silnic v regionu Karawang. Silnice jsou ovlivněny špatným počasím a těžkými vozidly, jako jsou kamiony. například kamiony, byly vážně postiženy,“ řekl pan Ariansyah.

„Vibrační válce Ammann ARX 40-2 hraje důležitou roli při plnění cílů indonéské vlády díky svému efektivnímu a produktivnímu zhutňování, výjimečné ergonomii a snadné údržbě. Silniční infrastruktura se má zlepšit, aby podpořila hospodářský růst země.“

Jednou z nejdůležitějších vlastností ARX 40-2 je elektronická páka pohonu, která umožňuje plynulé rozjezdy a zastavení – zvláště důležité při hutnění asfaltu. Oscilační kloubový spoj umožňuje neustálý kontakt s povrchem, nezbytný pro kvalitní zhutnění. Prostoje jsou nízké díky vícestupňovému filtračnímu systému s velkou nádrží na vodu pro delší intervaly plnění.

Rozsah průmyslových oblastí v Karawangu je působivý. V roce 2018 bylo podle statistik vlády Karawangu téměř 14 milionů hektarů půdy označených jako průmyslová zóna – s téměř 1800 továrnami. Mezi největší průmyslová odvětví patří stavebnictví, automobilový průmysl a spotřební zboží.

Foto

Zdroj Ammann.com - článek: Válce Ammann v Indonésii

Související válce

- tandemový kloubový válec Ammann
- provozní hmotnost: 4.125 kg
- šíře běhounů: 1.300 mm
- přesazení běhounů: 40 mm
- válec v půjčovně strojů

- použitý tandemový válec Ammann
- rok výroby: 2019
- provozní hmotnost: 4.125 kg
- šíře běhounů: 1.300 mm
- přesazení běhounů: 40 mm
- technický stav stroje: ★★★★★

Související články

O vibračních válcích, Novinky

18.12.2022