Dempry Wacker Neuson s DUAL VIEW

Dempry Wacker Neuson s DUAL VIEW

Dobře v terénu i na silnici

Dempry Wacker Neuson s Dual View nahrazují na mnohých staveništích menší nákladní vozy nebo se používají pro přepravu materiálu v obzvlášť nesjízdném terénu. Wacker Neuson patří již roky k jedničce na trhu v tomto segmentu. Prezentací svého inovativního bezpečnostního konceptu dual view dokázal zastínit ostatní. Ještě vyšší bezpečnost díky maximální přehlednosti slibuje nový koncept dual view od Wacker Neuson, který byl představen na veletrhu Bauma.

Dempry Wacker Neuson s Dual View

Dempry Wacker Neuson s DUAL VIEW umožňují řidiči otočení celé konzole o 180 stupňů. To je možné díky otočnému věnci, který je zabudován pod sedadlem a dává tak možnost snadno a rychle změnit polohu sedadla během několika vteřin.

Řidič tak pro jízdu může korbu dumperu zcela jednoduše nechat za sebou, což mu zajistí maximální možné zorné pole. Otočením ovládací konzole již není potřebný časové náročný obrat na nejužším prostoru a řidič má vždy volný výhled směrem dopředu. Tedy řada vlastností, se kterými budou staveniště v budoucnu podstatně bezpečnější.

Celkem Wacker Neuson nabízí svým zákazníkům 17 různých modelů pásových a kolových dumperů, které se vyznačují obzvlášť snadným a bezpečným ovládáním díky hydrostatickému jízdnímu pohonu. Lze je využívat flexibilně podle individuálních požadavků zákazníků. Především v nesjízdném terénu je dumper jako přepravní vozidlo nepostradatelný.

Fotogalerie

zdroj: wackerneuson.com

Související stroje

- pásový dumper Wacker Neuson
- odpružený podvozek
- vyklápění: čelní a hydraulicky otočné


Kolové i pásové dempry si můžete otestovat prostřednictvím naší půjčovny strojů

Související články


Další články o dumperech

O dumperech, Novinky , , , ,

16.4.2016