Vylepšení 5t dempru

Vylepšení 5t dempru

Wacker Neuson DW50

Na kolovém 5t dempru DW50 letos vývojáři WN připravili výrazné vylepšení, když byl optimalizován z hlediska bezpečnosti, výkonu a pohodlí. Velké množství nových detailů dělá z tohoto stroje bezpečného pomocníka při přepravě materiálů.

Vylepšení 5t dempru

Kolový dumper DW50

Bezpečnost především

Funkce pro monitorování bezpečnostních pásů také vyžaduje, aby se obsluha před provozováním dempru připoutala. Optimalizovaný tvar korby pro ještě větší objem a minimalizované riziko poškození při nakládání pomocí lžíce rýpadla. Dempr má navíc ochranu proti přeplnění paliva, vyhřívání sedadel, tempomat a velký přehledný displej a bezpečnostní prvky, jako jsou kamery v obou směrech a zadní LED světla s dynamickými blinkry. Funkce Hillhold eliminuje couvání stroje při zastavení na svahu.

Automatické funkce

Mezi další vlastnosti tohoto dempru patří standardní funkce automatického zastavení: Pokud není stroj používán, po předem definované době automaticky vypne. Elektrické spotřebiče, které nejsou důležité pro bezpečnost, jsou také vypnuty, aby se šetřila baterie stroje.

Výhody

Sníží se provozní náklady, prodlouží se intervaly údržby a odpovídajícím způsobem se zvýší prodejní hodnota stroje. Osvědčený hydrostatický pohon všech kol zajišťuje plynulé zrychlení stroje až do 30 km/hod.

Robustní mříž korby

  • Mříž korby chrání řidiče a kabinu před padajícím materiálem i během jízdy.
  • Poskytuje dodatečnou bezpečnost i při nakládání. Ochranná mříž korby byla pro tento účel navržen a testován v souladu s normou ISO 10262, ochranná čelní mříž 2.
  • Při maximální energii nárazu lžíce rýpadla 15to zůstala mříž korby i bezpečnostní kabina nepoškozeny.

Tempomat

  • Tempomat je řídicí jednotka rychlosti, která umožňuje stroji udržovat nastavenou rychlost, kdykoli je to možné. Díky tomu se obsluha již nemusí soustředit na rychlost a může si užívat pohodlí automatizace.

Otestujte si dempry WN prostřednictvím naší půjčovny strojů

Dempr DW50 v našem portfoliu

 

Zdroj: WackerNeuson.com - článek: Vylepšení 5t dempru

Související články

O dumperech, Novinky

16.5.2022