Další ocenění pro nakladače Locust

Další ocenění pro nakladače Locust

BIG SEE Product Design Award 2023

BIG SEE Awards vznikly jako regionální ocenění s cílem systematicky zkoumat a propagovat kreativní a obchodní potenciál jihovýchodní Evropy. S ambicí spojovat kreativitu za hranicemi regionu přerostly regionální rámec a staly se mezinárodními. V současnosti ceny BIG SEE Awards přispívají k jedinečným a originálním tvůrčím počinům v oblasti architektury, interiérového, produktového a módního designu po celém světě.

Locust 1004

Ocenění pro nakladače Locust

Design nové generace nakladačů Locust byl vytvořen především s ohledem na pohodlí obsluhy a na technologické procesy řezání a ohýbání materiálu.
Kromě nového designu je výsledkem zcela nová koncepce stroje, která se vyznačuje téměř desítkou konkurenčních výhod. Mezi ně patří především snadný přístup k nezbytným servisním bodům umístěným v kapsách po stranách stroje nebo integrace nádrží do rámu stroje pro zvýšení jejich ochrany. Unikátní vlastností nakladačů Locust jsou přitom boční kapsy, které připomínají křídla kobylky.
Přístup do motorového prostoru nakladače pro účely údržby je velkorysý díky kombinaci dvou dveří.
Kabina se snadno vyklápí díky madlu, které je umístěné v horní části rampy kabiny. Mezi uživatelské výhody interiéru kabiny patří kromě lepšího výhledu, který je jedním z klíčových parametrů smykem řízeného nakladače, přehledné rozmístění ovládacích prvků, odmlžovač oken nebo couvací kamera.

Zdroj: BigSee.eu - článek: Ocenění pro nakladače Locust

Aktuální nabídka nových nakladačů:

Aktuální nabídka použitých nakladačů:

Související kategorie:

Smykem řízené nakladače Locust - kolové nakladače - nástupce UNC 060
Pronájem nakladačů a přídavných zařízení
Zlevněné použité stroje
Přídavná zařízení pro kolové a smykové nakladače
Použité nakladače WL Wacker Neuson
Zánovní smykové nakladače Locust s tovární zárukou

Související články

O nakladačích, Novinky

22.11.2023