Inovace nakladačů Locust

Inovace nakladačů Locust

Společnost Way Industries se zaměřuje na budoucí růst díky inovované řadě smykem řízených nakladačů LOCUST.

L904

NOVINKA: nakladač Locust 904

Výrobce smykem řízených nakladačů a dalších zařízení Way Industries rozumí požadavkům svých zákazníků. Ze svého ústředí v slovenské Krupině rychle rozšířila svoji zákaznickou základnu a dnes prodává svůj sortiment zařízení do Evropy, Ruska, Asie, Afriky a Severní a Jižní Ameriky. Nyní nastupuje inovace nakladačů Locust.

Se zaměřením na uspokojování svých zákazníků dodáváním vysoce kvalitních produktů se společnost Way Industries snažila spolupracovat s podobně smýšlejícími dodavateli, aby zajistila udržení a růst zákazníků.

Motory Perkins

Od roku 2016 společnost Way Industries montuje motory řady Perkins® 854 do své řady smykem řízených nakladačů značky Locust. V poslední době rozšířila svoji nabídku o stroje EU Stage V vybavené třemi motory z řady Perkins® Syncro – 403J- E17T, 404J-E22T a 904J-E28T.

Na základě populárního smykem řízeného nakladače společnosti UNC 060, který se objevil již v roce 1981, je řada kompaktních nakladačů Locust L753, L903, L1203 a L1203 Telespeed 100% poháněna motory Perkins o výkonu 45 a 55 kW. Tato řada obsahuje doplňky, které splňují stupeň V a méně regulované emisní normy ekvivalentní stupni IIIA v jiných teritoriích s motory 404D-22 / T a 904D-E28T.

„Naše zákaznická základna zahrnuje malé podnikatele ve stavebnictví až po velké firmy,“ říká Jakub Polievka, ředitel prodeje společnosti Way Industries.

„Požadavky našich zákazníků jsou pro nás prioritou, proto se vždy zaměřujeme na dodávku kvalitního produktu. Zaměřujeme se na detail a používáme komponenty, které jsme vyvinuli, případně dodavatelé, kteří splňují naše přísné standardy kvality. “

Společnost Secodi

V průběhu let si společnost Way Industries vybudovala spolupráci se společností Perkins a jejím distributorem, společností Secodi. Ta rovněž poskytla značné technické znalosti a podporu, aby zajistila, že instalace motorů Stage V v nakladačích Locust budou optimalizovány podle požadavků modelu a zákazníků.

„Od první instalace až po finální schvalovací proces jsme společně pracovali na instalaci kompaktní a výkonné 403 – nová volba v řadě Locust – a modelů motorů 404, stejně jako nový motor 2,8 l Perkins Syncro, vše na Ekvivalentní emisní normy Stage V a Stage IIIA, “ říká Jakub.

Tato úspěšná spolupráce znamenala, že značka Locust byla jednou z prvních, která uvedla na trh své smykem řízené nakladače s motory řady Stage V.

„Díky upgradům, které jsme provedli v řadě Locust, a přidáním těchto kompaktních, ale výkonných tří a čtyřválcových motorů, vím, že jsme dodali řadu strojů Stage V. Skutečně splní požadavky našich zákazníků,“ dodává Jakub.

Locust v Rusku

Jednou z významných oblastí podnikání pro značku Locust je rostoucí ruský trh. Tam musí zařízení spolehlivě fungovat se špatnou kvalitou paliva v sibiřských podmínkách až do -45 ° C. Společnost Secodi úzce spolupracovala s Way Industries, aby pomohla navrhnout produkt tak, aby vyhovoval těmto chladným podmínkám. Kromě dalších vylepšení se zaměřili na pomocné startovací prostředky a účinnost filtrace paliva.

Se 100 procenty řady Locust a většinou nabídky strojů Way Industries poháněných motory Perkins nebyla spolupráce mezi Way Industries a Secodi nikdy silnější.

„Ve společnosti Secodi jsme založili specializovaný tým na podporu Way Industries.“ říká Pierre Bonnet, nový manažer prodeje motorů v Secodi. „Od výzkumu a vývoje až po integraci motorů a logistickou podporu. , včetně dostupnosti zásob. Tak abychom mohli rychle splnit další požadavky, se zaměřujeme na plnění potřeb našich zákazníků, aby mohli plnit zase ty své.“

Jakub dodává: „Pro nás je důležitá kvalita, po níž následuje flexibilita při plnění požadavků každého zákazníka. Tyto dvě věci jsme našli ve spolupráci se společností Secodi, která nám poskytla velkou flexibilitu, pokud jde o nabídku a poptávku, což nám umožnilo vždy najít řešení. Těšíme se na pokračování našeho obchodního růstu a na další rozvoj našich vztahů se Secodi a Perkins.“

Fotogalerie

Zdroj: locustloaders.sk - článek: Inovace nakladačů Locust

 

Aktuální nabídka nakladačů Locust

 


Další články

O nakladačích, Novinky

1.2.2021