Nakladač WL95 - Produktivita XXL

Nakladač WL95 – produktivita XXL

Nový kolový nakladač WL95

Ve třetím kvartále roku 2018 námi zastupovaný výrobce kloubových nakladačů Wacker Neuson představil zbrusu nový model: Nakladač WL95 – produktivita XXL

Nakládání s materiálem v nové dimenzi

Nová třída výkonu – překlopné zatížení a trhací síla – to je nový kolový nakladač WL95. A také pokud jde o pracovní komfort WL95 nabízí maximální pracovní komfort obsluhy díky velké kabině, multifunkčnímu joysticku a snadnému hydraulickému nastavení pomocí Jog dial.

7″ digitální displej

7″ digitální displej – vše v zorném poli

Kromě standardních displejů, jako je teplota, stav nádrže nebo provozní doba jsou aktivní funkce zobrazeny také v kokpitu. Například zapnutí elektrických funkcí, nepřetržitý provoz třetího řídicího obvodu nebo aktivovaného uzávěru diferenciálu – prakticky všechny operace stroje. Displej umístěný v pravém horním rohu kabiny je vždy v zorném poli, ale nikdy nepřekáží.

Velká ergonomická komfortní kabina

WL95 nabízí dostatek prostoru pro nohy, dobře uspořádané kombinované přístroje, komfortní sedadlo řidiče a optimální pohled na přídavné zařízení. Konzole s multifunkčním joystickem, jog dial, elektronický ruční plyn a inching byla realizována u sedadla – to vše pro maximální pohodlí a práci bez únavy.

Automatické zpětné vedení lžíce

S dobrým umístěním na joysticku lze polohu držáku nástroje uložit pouhým jedním stiskem tlačítka. Během dalšího procesu nakládání se nástroj může vrátit do přesně stejné polohy. Plus komfort, přesnost a rychlost pro řidiče v opakujících se úkonech, jako jsou stohování nebo plnění kontejnerů s pevnou výškou.

Kloubový spoj

Snadno přes jakýkoli podklad

Úzké zatáčky, mírné svahy – každé staveniště je jiné. Aby bylo možné materiál bezpečně přepravovat na místo určení, je WL95 vybaven kloubovým spojem a na zadní straně kyvadlovou nápravou. To zajišťuje optimální manévrovatelnost a trakci v každé situaci. Úhel řízení je velkorysý, 40 °, průměr otáčení kol je 4,90 m a vnitřní poloměr je 2,45 m.

 

Fotogalerie: WL95

článek: Wacker Neuson - Produktivita XXL nakladač WL95

 

Související stroje

- Kloubem řízený nakladač WL
- Provozní hmotnost 10.390 kg
- Objem lopaty: 1,5 m3
- Překlopné zatížení se lžící: 6.529 kg
- Motor Deutz: 100 kW

- kloubem řízený nakladač WL
- motor Perkins 100 kW
- hmotnost 7100 kg
- lopata 1,1m3

- kloubem řízený nakladač WL
- motor Perkins 74 kW
- hmotnost 5800 kg
- lopata 1m3

 

Další články z kategorie: O nakladačích

O nakladačích, Novinky

8.10.2018