Pokud tankujete výrazně méně

Pokud tankujete výrazně méně než kdy předtím

Pokud k vyššímu výkonu spotřebujete mnohem méně paliva

Nová rýpadla Wacker Neuson v třídě 6-10 tun přesvědčí svou extrémně nízkou spotřebou. A proto byly všechny čtyři modely oceněny pečetí ECO. Současně jsou zaměřeny na vysoký výkon a patří v oblasti
trhací a vylamovací síly k nejlepším ve své třídě.

Ve výkonu se meze nekladou. Spotřeba je nízká.

Vysoká produktivita našich nových rýpadel třídy 6 až 10 tun je jedinečná. K tomu se přidává bezkonkurenčně nízká spotřeba paliva: S každým ze čtyř modelů budete tankovat méně než kdykoli předtím. Zapamatujte si tedy dobře, kde se nachází uzávěr palivové nádrže – jinak byste to mohli po dlouhých pracovních intervalech zapomenout.

Pokud máte na celé své pracoviště nejlepší výhled

Bezpečná a přesná práce začíná dobrým výhledem na pracoviště – a ten je u našich nových rýpadel třídy 6-10 tun vždy zajištěn. Důležitý bod: rameno bylo odsazeno doprava – pro ještě lepší výhled na pracoviště. Kromě toho jsme optimalizovali tvar krytu motoru, abyste měli vždy vše na dohled – především také doprava. Další plus z hlediska bezpečnosti a účinnosti!

Pokud při práci pociťujete maximální pohodlí

Vysoký komfort pro řidiče je rozhodující pro produktivitu. Možnosti vybavení, které naleznete v kabině, vás nadchnou. Podle modelu je to například velký displej, uživatelsky přívětivý systém Jog Dial, couvací kamera, vzduchem odpružené pohodlné sedadlo s vytápěním nebo výkonná automatická klimatizace. Kabinu si jednoduše sestavte zcela podle svých individuálních požadavků!

Pokud jste suverénní i ve stísněných prostorech

To, že se vysoký výkon a kompaktní konstrukce nevylučují, působivě dokazují naše nová rýpadla třídy 6- až 10- tun. Díky inteligentnímu uspořádání komponentů jsou vnější rozměry velmi malé, takže se stroje dostanou prakticky do každého rohu. A s extrémně nízkou výškou stroje je každá přeprava, nastupování a vystupování bezpečné, jednoduché a nekomplikované. Kromě toho zajišťuje nízké těžiště  dobrou stabilitu. A dělené rameno vám navíc umožní ještě větší akční rádius ve stísněném prostoru.

Potom víte, že vaše rozhodnutí bylo správné

Zdroj: Wacker Neuson - článek: Pokud tankujete výrazně méně než kdy předtím

Další články o bagrech

O bagrech, Novinky

7.2.2018