Elektrobagr EZ17e získal cenu Innovation Award

Elektrobagr EZ17e získal cenu Innovation Award

EZ17ePrvní, plně elektrický mini bagr EZ17e od společnosti Wacker Neuson zastane stejnou práci jako model poháněný naftou. Za tento inovativní vývoj udělila porota soutěže SaMoTer Innovation Award 2020 tomuto elektrickému bagru cenu Innovation Award v kategorii hydraulických minibagrů.

Elektrobagr Wacker Neuson EZ17e

Wacker Neuson posiluje svou pozici inovativního lídra v segmentu s nulovými emisemi u strojů, jako je plně elektrický bagr EZ17e. Ve Veroně byl minibagr získal ocenění SaMoTer Innovation Award 2020. Inovace byla vybrána v kategorii hydraulických minibagrů, mimo jiné pro svou účinnost, optimální integraci elektrického pohonu a jeho výkon, který odpovídá modelu s naftovým motorem EZ17.

Rypadlo bude na veletrhu SaMoTer vystaveno na stánku C11-C12 společnosti Wacker Neuson od 21. do 25. března 2020. „Těšíme se, že na veletrhu představíme naši širokou nabídku produktů s nulovými emisemi. návštěvníci, včetně elektrického minirypadla EZ17e, které veletrh ocenil cenou SaMoTer Innovation Award, “říká Georg Jung, generální ředitel Wacker Neuson Itálie. „Již dnes lze s řešením bez emisí Wacker Neuson provozovat celé staveniště.“

Zdroj: WackerNeuson.com - článek: Elektrobagr EZ17e získal cenu Innovation Award

Další články o bagrech

O bagrech, Novinky

7.2.2020