Ocenění Red Dot pro bagr EZ50

Ocenění Red Dot pro bagr Wacker Neuson EZ50

Při vývoji produktů kladl Wacker Neuson vždy velký důraz na design svých stavebních strojů a zařízení. Nyní získal Zero Tail bagr EZ50 prestižní ocenění Red Dot Award za design.

Ocenění Red Dot pro bagr EZ50

V oblasti užitkových vozidel získalo 5ti tunové rýpadlo EZ50 od společnosti Wacker Neuson vyznamenání za design produktu. Rýpadlo EZ50 je výkonný stroj Zero Tail: zadní část horní konstrukce nevyčnívá přes obrys pásů. Takto je možná bezpečná práce – bez rizika poškození stroje nebo například stěn domu při otáčení věže bagru.

Zejména v oblasti bezpečnosti hrají důležitou roli designové aspekty: velká okna a inteligentní konfigurace komponentů v kabině ve spojení s konceptem rychle padajícího krytu umožňují ideální výhled ze všech stran. Světelný LED pás v zadní části bagru – tzv. aktivní pracovní signál (AWS), poskytuje na staveništi ještě větší bezpečnost. Ukazuje, že rypadlo je připraveno k provozu a vysílá signál všem osobám v okolí stroje.

Kompaktní konstrukce kabiny má ideálně umístěné úložné prostory, které jsou snadno dosažitelné. Vnější obložení lze otevřít doširoka bez použití nástrojů a zaručuje snadný přístup pro údržbu – což je důležité pro efektivitu při každodenních běžných kontrolách. Celkově má ​​stroj robustní a zároveň vysoce dynamický účinek. Řeč formy je lineární, moderní a nadčasová. Bagr dostal sofistikovaný, koncentrovaný a sebevědomý vzhled.


Fotogalerie

Video EZ50

Zdroj: WackerNeuson.com - článek: Ocenění Red Dot pro bagr Wacker Neuson EZ50

Další články o bagrech

O bagrech, Novinky ,

21.4.2021