Příkopový válec řeší velký projekt bydlení

Příkopový válec řeší velký projekt bydlení

Příkopový válec Ammann ARR1575

LANGENTHAL, Švýcarsko – Příkopový válec Ammann pomáhá udržet tempo náročného projektu – řeší velký projekt bydlení.

Příkopový válec Ammann ARR1575 hutní podklady pro parkoviště, chodníky, silnice a parky. Práce probíhají v Prešově na Slovensku. Projekt zahrnuje nové domy a byty.

V první fázi prací byla nasazena lehká hutnící technika Ammann. Stroje se osvědčily a když se práce staly náročnějšími, přešel zhotovitel na výkonný příkopový válec Ammann ARR1575.

Zhotovitel, společnost Tektonika s.r.o., použil pro zhutnění větší části stavby, jako jsou parkoviště, Ammann ARR 1575. Práce probíhaly poslední dva roky a po většinu této doby byl na staveništi také příkopový válec Ammann.

Společnost Tektonika založil v roce 1990 Milan Zelizňak. Společnost je známá svou kvalitou práce, profesionalitou, flexibilními službami a zákaznickým servisem. Jejími hlavními přednostmi jsou inženýrská činnost, dozor, realizace, poradenství a související obchodní činnosti.

ARR1575 je kloubový příkopový válec, který zajišťuje dokonalý kontakt s půdou a optimální zhutnění. Stroj a jeho ježkový běhoun poskytují výsledky i tam, kde jiné hutnící stroje selhaly. Jeho schopnost pracovat v soudržných půdách může zabránit nutnosti odvozu a výměny zeminy, což přináší významný finanční efekt.

Díky dvěma pístnicím řízení je ARR1575 citlivý a přesný, zatímco se může spolehnout vynikající stabilitu na nerovném povrchu.

VIDEO:

O společnosti Ammann

Ammann je rodinný podnik šesté generace, který vyrábí asfaltové a betonové technologie, hutnící stroje a finišery v devíti výrobních závodech v Evropě, Číně, Indii a Brazílii. Jejím hlavním oborem je stavba silnic a dopravní infrastruktury. Informace o společnosti najdete na webu ammann.com.

Zdroj: Ammann.com - článek: Příkopový válec řeší velký projekt bydlení

Související stroje

- vibrační válec do výkopů
- kloubové řízení
- dálkové ovládání
- výrobce: Ammann
- motor: Yanmar Tier4f
- válec v půjčovně strojů

- vibrační válec do výkopů
- páteřové řízení
- výrobce: Ammann
- motor: Hatz Tier4f
- válec v půjčovně strojů

Příkopový válec Ammann ARR1575 bazar (1687)

  • použitý příkopový válec Ammann
  • rok výroby: 2022
  • hmotnost: 1.450 kg
  • pracovní šíře: 850 mm
  • dálkové infra-ovládání
  • technický stav stroje: ★★★★★
  • SKLADEM

Související články

O vibračních válcích, Novinky

13.4.2023