Kolové dumpery Wacker Neuson

Ekonomická a bezpečná přeprava materiálu novými kolovými dempry

Dempry DW60 a DW90

Wacker Neuson představuje nové verze dvou největších kolových demprů: modely DW60 a DW90. Zaujmou vás dalšími vylepšenými a bezpečnostními funkcemi a dále také větším pohodlím. V kombinaci s promyšlenými funkcemi výbavy, jako je hydrostatický pohon všech kol s automatickým režimem ECO a funkcí automatického zastavení, lze sklápěče využít k ještě hospodárnější práci.

Spolehlivé kolové dempry DW60 a DW90 se již osvědčily v mnoha aplikacích díky kombinaci vysokého užitečného zatížení 6.000 resp. 9.000 kilogramů, kompaktních rozměrů a optimální pohyblivosti v terénu díky kloubovému kyvadlovému kloubu. Po rozsáhlé revizi jsou nyní vybaveny mimo jiné ekologickými a zároveň produktivními naftovými motory splňujícími emisní normu Stage V.

Tyto dva dempry (DW60 a DW90) mohou ukázat svou sílu zejména na nerovném terénu. Díky hydrostatickému pohonu všech kol se snadno ovládají: řidič zařazuje pouze rychlostní stupeň vpřed nebo vzad a poté se může plně soustředit na svou práci. Příjemný zážitek z jízdy je podpořen konstantní tažnou silou od nuly až do maximální rychlosti a hydrostatickým brzdným účinkem, který se spustí, jakmile sešlápnete pedál plynu. Automatická brzdová světla se navíc rozsvítí, jakmile stroj zpomalí, což činí prostředí na staveništi ještě bezpečnějším.

Dumpry DW60 a DW90 mají pružinovou parkovací brzdu, která se aktivuje automaticky, jakmile je motor vypnutý – obsluha ji nemusí aktivovat ručně. Vysoce kvalitní vybavení v provozní oblasti – s kabinou i bez ní – usnadňuje řidiči každodenní práci a zajišťuje vyšší efektivitu.

Dempry DW si můžete otestovat prostřednictvím naší půjčovny strojů

VIDEO: DW60 a DW90

Zdroj: WackerNeuson.com - článek: Přeprava materiálu s novými kolovými dempry

Související články

O dumperech, Novinky

20.8.2021