Další injekce pro půjčovnu

Další injekce pro půjčovnu strojů

Opět rozšiřujeme portfolio naší půjčovny

Během tohoto týdne jsme aplikovali další injekce pro půjčovnu strojů v podobě nových pásových bagrů a kolových demprů značky Wacker Neuson.

Průběžně pak doplňujeme naše „rental portfolio“ o hutnící techniku značky Ammann jako jsou pěchy, vibrační desky a vibrační válce.

Můžete se o tom přesvědčit v naší půjčovně, kterou najdete na hlavní silnici č.38, v obci Újezd u Luštěnic, hned vedle železničního přejezdu (trasa do půjčovny »).

V nabídce našich služeb je rovněž rozvoz pronajatých strojů.

KONTAKTY

Bližší informace o pronajímaných strojích, cenách za pronájem nebo rozvozu strojů

PŮJČOVNA KOHÚT

Újezd (vedle želez. přejezdu),
294 42 Luštěnice

Petr KŮLA

+420 777 765 599

+420 326 357 364

MAPA

Mapa: Půjčovna strojů KOHÚT

FOTOGALERIE

Stroje přidané do půjčovny


Další články z kategorie: O bagrech

14.5.2018

První akumulátorový bagr ZeroTail

FOTO | Na letošním veletrhu Intermat předvedla společnost Wacker Neuson poprvé plně elektrické, akumulátorové minirýpadlo. EZ17e

16.2.2013

Nový závod na výrobu kompaktních stavebních strojů

Wacker Neuson v Hörschingu Stavba tohoto závodu (viz. obrázek) byla vrcholným výkonem. Za necelý rok byl nejen vybudován jeden z nejmodernějších a největších závodů na výrobu kompaktních stavebních strojů, ale rovněž se uskutečnilo kompletní přestěhování výroby a administrativy. Změna sídla byla nezbytná z kapacitních důvodů. Nové výrobní prostory Wacker Neuson na výrobu kompaktních bagrů, dumperů […]

16.4.2014

Dual Power Wacker Neuson

Článek o novém systému Dual Power pro mikrobagry Wacker Neuson – bagr WN 803 můžete používat buď se spalovacím motorem nebo pomocí elektřiny.


O bagrech, O dumperech, O společnosti KOHÚT, Novinky , , ,

26.4.2017