Produktové novinky Wacker Neuson

Produktové novinky Wacker Neuson

Vnitřní výbava: Deluxe

Představujeme vám aktuální produktové novinky Wacker Neuson:

Víc pohodlí, ergonomie, vylepšené funkce, větší bezpečnost. Wacker Neuson staví do ohniska zájmu vývoje produktů jejich uživatele. Skutečně produktivní může být pouze ten, kdo se při práci dobře cítí. Vnitřní uspořádání EZ28 představuje realizaci tohoto požadavku. Nový mechanismus předního okna umožňuje řidiči několik možností větrání. Dolní a horní díl předního okna je možné zcela snadno upevnit a vysunout nahoru. Modulární uložení ovládacích páček definuje zcela nový koncept obsluhy a zaručuje maximální přehlednost a bezpečnost. V rýpadle EZ28 je všechno stále na dosah, lišta s přepínači, zobrazovací prvky, joysticky, plynová páčka jsou perfektním způsobem integrované. Páčkové přepínače jsou navíc barevně označeny a vylučují tak možné chybné ovládání. Speciální závěrná páka zabraňuje nechtěným pohybům rýpadla při nastupování nebo vystupování. Mezi mnoha detaily, díky kterým je vnitřní vybavení kabiny tak jedinečné, vystupuje do popředí především prostorná konstrukce: široký vstup do kabiny, velký prostor pro nohy, nízká nástupní výška – co víc si srdce řidiče může přát?

Nejmenší Zero Tail se představuje

Čekání je u konce: s malým, ale výkonným zařízením je nabídka kompaktních rýpadel Wacker Neuson kompletní. EZ17 je nejmenší rýpadlo Zero Tail v hmotnostní třídě 1 – 2 tuny. Osvědčené konstrukční know-how společnosti Wacker Neuson spojuje v tomto zařízení maximální pohyblivost, mimořádnou sílu hloubení a maximální pohodlí při obsluze. Velkoobjemový naftový motor byl do tohoto velice kompaktního stroje důmyslně zabudován. Hydraulický systém se snímáním naložení (Load-Sensing) zajišťuje při ovládání naprostou přesnost. Těžištěm vývoje tohoto malého stroje byla pružnost při nasazení pro mnohostranné využití. Například stříška je vybavena několika rukojeťmi pro demontáž a umožňuje průjezd i na místech s malou výškou. Masivní konstrukce zaručuje vysokou stabilitu na každém povrchu. Tu je možné dokonce ještě zvýšit pomocí snadno nasaditelného zadního závaží. „Toto malé rýpadlo Zero Tail bylo trhem velmi žádáno. Jsme rádi, že s EZ17 vyhovíme požadavkům našich zákazníků,“ říká Gert Reichetseder, obchodní ředitel společnosti Wacker Neuson Linz GmbH.

Produktové novinky Wacker Neuson

- Zerotail minibagr Wacker Neuson
- Přepravní hmotnost: 1.595-1.644 kg
- motor Yanmar diesel (13,4 kW)
- možnost plně elektrické verze
- nulový přesah zádi přes pásy

- pásový minibagr Wacker Neuson
- nulový přesah - Zerotail
- přepravní hmotnost: 2,600 kg


Další články z kategorie: O bagrech

14.5.2018

První akumulátorový bagr ZeroTail

FOTO | Na letošním veletrhu Intermat předvedla společnost Wacker Neuson poprvé plně elektrické, akumulátorové minirýpadlo. EZ17e

31.3.2017

Napumpovali jsme půjčovnu strojů

FOTOGALERIE | Během března 2017 jsme opět rozšířili sortiment naší půjčovny strojů o další bagry, rozbrusy, dempry a nakladače. Račte si vybrat.


O bagrech, Novinky , , ,

9.6.2013