Hydraulika je moderní demoliční nářadí

Hydraulika je moderní demoliční nářadí

Hydraulické ruční nářadí Hycon

Hydraulika je moderní demoliční nářadí, které stále více nahrazuje pneumatické nářadí.

Existuje mnoho typů nářadí, které lze použít pro demoliční práce, rozrušování asfaltu atp.:

  • Elektrické nářadí
  • Benzínové nářadí
  • Vzduchové – pneumatické nářadí
  • Hydraulické nářadí

Elektrická kladiva nemají dostatečný výkon pro venkovní bourání a motorová kladiva jsou náročná na opravy a náklady oprav. Pouze pneumatická a hydraulická kladiva mají odpovídající výkon pro demoliční práce, rozrušování asfaltu a betonu atd. V porovnání těchto dvou systémů však pouze hydraulika šetří náklady při stejně provedené práci. V neposlední řadě je v některých případech hydraulika účinnější a práce je tedy provedena rychleji. Hydraulika se objevuje všude ve stavebnictví, protože je jednoduše lepší. Stále více a více firem si pořizuje ruční hydraulickou bourací techniku, protože je jedním slovem lepší…

Nářadí Hycon v eShopu – DOPRAVA ZDARMA

Hydraulika je moderní demoliční nářadí

KOHÚT A SPOL.: autorizované zastoupení značky

Logo Hycon

VÝKON

HYCON HPP09 agregát s motorem HONDA 9 koní má tentýž výkon jako kompresor s motorem 25 koní. Hydraulické bourací kladivo o hmotnosti 20 kg má tentýž výkon jako pneumatické kladivo o hmotnosti 25 kg. Jinými slovy: stejnou práci můžete vykonat i s menším nářadím.

INVESTICE

Ve většině případů je investice do hydraulické sady – agregátu HPP 09 a 20 kg kladiva méně než poloviční oproti kompresoru s kladivem. Pro zákazníka to znamená značnou úsporu investičních prostředků, které mohou být využity jinde. Do stejné práce investujete při použití kompresoru více než dvojnásobné množství prostředků.

SPOTŘEBA

Kompresor s motorem 25 koní spotřebuje okolo 9 litrů nafty na hodinu. Hydraulický agregát HPP 09 spotřebuje 1,5 litů benzínu na hodinu. Za 8 hodin práce je to úspora 60 litrů paliva, při současných cenách pohonných hmot. Je to již spousta peněz za prakticky stejně odvedenou práci. Nehledě na vliv zplodin na životní prostředí.

SERVISNÍ NÁKLADY

Kompresor je vyroben z dražších součástek a dílů než hydraulický agregát. Většina součástek v případě hydrauliky běhá v oleji, čímž stoupá životnost. Hydraulický systém je uzavřený oproti vstupu nečistot, což také prodlužuje životnost dílů. V konečném součtu šetříte dost prostředků.

DOPRAVA

Hydraulická sada lze přepravovat v jakémkoliv osobním vozidle, což činí přepravu velice jednoduchou a flexibilní. Dva muži jsou schopni vyložit jakékoliv hydraulické zařízení HYCON.

JEDNA INVESTICE – MNOHO ZPŮSOBŮ VYUŽITÍ

Jeden hydraulický agregát může pohánět více druhů zařízení. Z tohoto důvodu je to víceúčelová výhodná investice.
HYCON je systém budoucnosti: jeden agregát – více alternativ.

ZÁKLADEM JE…

  • že hydraulický systém je levnější, s větší životností, levnějším provozem. Mnoho peněz je ušetřeno a váš účet bude opět bohatší.
O hydraulických kladivech, Novinky ,

16.11.2011