Srovnání nakladačů Locust L752 vs. Bobcat

Srovnání nakladačů Locust L752 vs. Bobcat

Porovnání nakladačů Bobcat a Locust

Představujeme vám nezávislý test, který nabízí srovnání smykem řízených nakladačů Locust L752 který soupeří se strojem Bobcat S175.

Way Industries

je výrobní společnost s více než 50 lety zkušeností v oblasti výroby a montáže civilních a vojenských vozidel a s nimi spojených služeb (údržba, opravy, modernizace, náhradní díly a poprodejní servis).

Společnost Way Industries lze považovat za celosvětového lídra ve svém výrobním odvětví, zejména v oblasti odminování a vojenských služeb. Je důvěryhodným partnerem pro různé obranné síly a jiných obchodních partnerů po celém světě. Tým inženýrů a výzkumníků neustále vyvíjí nová řešení ve snaze vyhovět potřebám zákazníka.

Locust 752

Tento model s nosností 750 kg patří k nejoblíbenějším a nejprodávanějším smykem řízeným nakladačům v ČR a stal se mezníkem nové generace nakladačů Locust. Vychází z hojně používaných a osvědčených nakladačů UNC 060, 061 a 750. Jeho koncepce vychází z jednoduchého rámu, ke kterému jsou postupně přimontovány další díly.

K tomuto rámu je připojený zesílený výložník s rychloupínačem. Spojení výložníku s rámem zabezpečuje vysokou pevnost pracovního zařízení. Po sklopení kabiny a zadního krytu je možné jednoduše dosáhnout na všechny součásti stroje. Kabina řidiče splňuje všechna bezpečnostní kritéria ROPS a FOPS, dobrý výhled, nízký hluk a vibrace, snadnou ovladatelnost stroje.

Smykem řízený nakladač Locust 752 dosahuje vysokých pracovních výkonů.

LOCUST L 752 patří k nejoblíbenějším a nejprodávanějším smykem řízeným nakladačům s váce než 50% podílem na českém trhu se smykovými nakladači. V roce 2011 byl Locust 752 nahrazen nakladačem třetí generace – Locust 753.

VIDEO: Srovnání nakladačů Locust L752 vs. Bobcat S175

 

Aktuálně vyráběné nakladače Locust

Související články

O nakladačích, Novinky , , , ,

27.11.2009