Větší kabina bagrů

Větší kabina bagrů

Nová kabina pro bagry WN

Novinkou u výrobce kompatních rýpadel je větší kabina bagrů Wacker Neuson.

větší kabina bagrů

Nová vs. stará kabina

Wacker Neuson inovuje

Pásové bagry s označením 1703 a 2003 nyní nově osazuje novými funkčnějšími a prostornějšími kabinami.

Nové kabiny pro modely 1703(2) a 2003(2) byly vyvinuty na základě stávajícího komfortního vybavení a stávající kabiny.

„Základem pro naše inženýry a projektanty bylo zachovat typickou formu zařízení a provést několik změn v základní jednotce,“ řekl Adolf Pernkopf, produktový manažer ve Wacker Neuson Linz GmbH.

Parametry, jako jsou hmotnost a výška stroje zůstaly beze změny.

Lepší přístup a více prostoru

Nová kabina byla změněna zejména v horní části, kde má strojník hlavu a dále pak v zadní části kabiny. Nový, extra-široký vstup zajišťuje pohodlnější nastupování i vystupování ze stroje.

Původní vylepšení bagrů, které byly již předchůdcích s tímto označením, zůstávají zachovány. Jako například možnost 2-dveřové kabiny, dvě stabilní závěsná oka na střeše pro jednoduchý a rychlý přesun stroje a jednoduchou demontáž kabiny, tak aby byla zachována kompaktnost strojů Wacker-Neuson.

Nová kabina vyhovuje i při plnění všech současných bezpečnostních předpisů, jako je FOPS / TOPS a ROPS.

Kabinu bagru můžete snadno odmontovat pomocí několika jednoduchých kroků, stroj však zůstává nadále plně funkční a lze tak bagrovat i bez kabiny např. v nízkých prostorách nebo v objektech a to vše při zachování komfortu obsluhy.

Nový design kabiny

2404 nabízí svým uživatelům spoustu místa pro nohy i dostatečnou výšku v oblasti hlavy. Extra široký vstup zajišťuje bezpečné nastupování a vystupování. 2404 od Wacker Neuson lze pro navýšení pružnosti obsluhování vybavit 2-dveřovou kabinou.

Za zmínku rovněž stojí i inovativní mechanismus, umožňující obsluze zároveň vysunout spodní i horní předního skla do střechy kabiny, kde lze celý mechanismus zajistit, při plně otevřené poloze oken, před poškozením. Demontáž a oddělené skladování předního okna je tímto překonáno. Navíc tento systém nabízí různé varianty, např. větrací nebo pozici pro dialog s pomocnou obsluhou.

Video: Větší kabina bagrů

Ukázka použití kombinového skla u nových kabin

Související stroje

  • Přepravní hmotnost: 1.862 kg
  • Max. hloubka: 2.683 mm
  • VDS (systém vertikálního hloubení)
  • Prosklená kabina
  • Motor Yanmar diesel (13,8 kW)
  • Bagr v půjčovně strojů

- Pásový minibagr
- Hmotnost: 1,7 t

 


Další články z kategorie: O bagrech

9.6.2013

Produktové novinky Wacker Neuson

PŘEDSTAVUJEME | Společnost Wacker Neuson staví do ohniska zájmu vývoje produktů jejich uživatele. Např. mechanismus předního okna EZ28 umožňuje řidiči několik možností větrání. Nebo stříška EZ17 je vybavena několika rukojeťmi pro demontáž a umožňuje tak průjezd i na místech s malou výškou.

1.4.2021

Novinky Wacker Neuson pro jaro 2021

FOTO | Nejnovější produkty značky Wacker Neuson pro jaro 2021. KOHÚT je autorizované prodejní a servisní středisko Wacker Neuson.

8.8.2012

Hybridní pásy

Wacker Neuson hybridní pásy spojují výhody gumových a ocelových pásů. Díky kvalitnímu pogumování každého hybridního segmentu se můžete s bagrem pohybovat i v místech, kde byste ocelovými pásy způsobili nezvratné škody (např. chodníky, silnice, apod.)


O bagrech, Novinky , ,

16.4.2014