optimalizaci hutnění díky technologii ACE force

Válce ARS zajišťují optimalizaci hutnění díky technologii ACE force

ACE force na válcích ARS Ammann

Zeminové vibrační válce ARS zajišťují optimalizaci hutnění díky technologii ACE force.

Výrobce hutnící techniky Ammann představil první dva modely nové řady zeminových válců ARS (Ammann Roller Soil), které kombinují vyzkoušené a ověřené rysy tahačových válců ASC s novou inteligentní technologií hutnění.

Tímto rozšířením již tak široké produktové řady Ammann i nadále zaujímá přední místo mezi výrobci hutnící techniky zatímco stále zvyšuje efektivity a úspory nákladů.

Patentovaný systém ACE force

je k dispozici pro modely ARS 200 T4f / T3 a ARS 220 T4f / T3. Výhody technologie ACEforce navyšuji úspory při kontrole kvality, snížují opotřebení válců a šetří náklady.

ACEforce pomáhá obsluze válce tím, že zobrazuje přírůstky zhutnění na monitoru v kabině. Je na něm patrné např., že podloží je již dostatečně zhutněno a válec se tak může přesunout na jiné místo na stavbě, které je potřeba ještě zhutnit. Tím se můžete vyhnout zbytečným ztrátám paliva a času. Tato technologie rovněž může poskytnout dokumentaci a GPS mapování zhutněných míst.

Válce ARS jsou vybaveny nově navrženou kabinou, která stanovují nové standardy v komfortu obsluhy a viditelnosti ze stroje. Ovládání je intuitivní a snadno přístupné. Unikátní multifunkční obrazovka zabudovaná do volantu pomáhá obsluze při všech úrovních plně využít všechny funkce válce. Inteligentní pohonný systém poskytuje špičkovou stoupavost a nízkou spotřebu paliva.

Umístění motoru umožňuje přístup k motoru ze všech čtyř stran. Hlavní kontrolní body pro servis a údržbu jsou volně přístupné na úrovni terénu.

ARS válce obsahují oblíbené stávající funkce, včetně beznápravové koncepce s plně hydrostatickým pohonem.

Volitelným příslušenstvím je Ammann trakce (ATC) – inteligentní systém, který zabraňuje proklouznutí běhounu.

Řada zeminových válců Ammann (ARS) je v hmotnostním rozmezí od 3 do 25 tun – rádi Vám pomůžeme najít ten vhodný válec pro optimalizaci hutnění díky technologii ACE force

ARS 200 Tier 4f ARS 220 Tier 4f
PROVOZNÍ HMOTNOST CECE 19.750 kg 22.050 kg
MAX. HMOTNOST
26.000 kg 26.000 kg
FREKVENCE I 34 Hz 34 Hz
FREKVENCE II 27 Hz 27 Hz
AMPLITUDA I 1 mm 1 mm
AMPLITUDA II 2 mm 2 mm
ODSTŘEDIVÁ SÍLA I 300 kN 300 kN
ODSTŘEDIVÁ SÍLA II 375 kN 375 kN
MOTOR DEUTZ TCD 6.1 L6 DEUTZ TCD 6.1 L6
EMISNÍ NORMA
Stage IV Stage IV
zdroj: Ammann Group (03.2016)

Související stroje

- tahačový válec na zeminu
- motor Deutz Tier 4f
- hmotnost: 21.930 kg
- max.hmotnost: 26.000 kg

- tahačový válec na zeminu
- motor Deutz Tier 4f
- hmotnost: 19.750 kg
- max.hmotnost: 26.000 kg

 


Další články z kategorie: O vibračních válcích

30.8.2019

Hutnění zeminy a asfaltu

INFO | Hutnicí stroje AMMANN zajišťují nejlepší hutnicí výkony – bez ohledu na konkrétní aplikaci. Podmínky na staveništi se mohou měnit, vždy však budete potřebovat produktivitu a výkonnost.

1.6.2009

Technická kontrola strojů

STK | Jako autorizované servisní středisko výrobců strojů provádíme zákonem předepsané kontroly technického stavu stavebních a zemních strojů. Nařízení vlády ukládá povinnost provádět technické kontroly strojů každých 12 měsíců.

2.3.2018

Příkopové válce Ammann signalizují míru zhutnění

FOTO, VIDEO | Příkopové válce nově využívají systém ACEecon, který eliminuje nutnost odhadování prostřednictvím měření zhutnění v reálném čase. Informace jsou poté poskytnuty obsluze přes LED displej v horní části stroje.


O vibračních válcích, Novinky , , ,

15.3.2016