ergonomická deska APH 110-95

Silná, efektivní a ergonomická: Deska APH 110-95

Plně hydraulická ergonomická deska APH 110-95 nabízí senzační sílu v kombinaci s vynikajícími hutnícími vlastnostmi. Díky nimž je ideální pro širokou škálu různých prací. Vysoký výkon hutnění spolu s kompaktními rozměry desky, jsou vhodné pro práci ve výkopech i na rovném povrchu. A co víc, měřič zhutnění ACE kontroluje míru dosaženého zhutnění v reálném čase.

Nepřekonatelná při hutnění velkých ploch i ve výkopech

S hmotností 795 kg a pracovní šířkou 95 cm je deska APH 110-95 nejvýkonnější stroj ve své kategorii. Může být použita pro celou řadu klasických aplikací, jako jsou zemní práce, asfaltování a dláždění, stejně jako stavba cest, silnic a železničních tratí, zásypy, stavební práce v příkopech, kanálech či zahradách, terénní práce nebo při zakládání staveb. Díky zvýšené pracovní rychlosti dosahuje APH 110-95 nadprůměrné plošné výsledky např. při hutnění dlažby. V praxi to znamená, že za jednu hodinu dokáže při pracovní rychlosti 37 m/min dokonale zhutnit až 2.100 m2 půdy – což se téměř rovná rozloze tří házenkářských hřišť.

Praktické funkce pro obsluhu strojů

Ideální pro uživatele: Stav zhutňování se zobrazuje a měří v reálném čase. Takže obsluha desky může na první pohled zjistit, kde je půda již optimálně zhutněna ale také, kde je zapotřebí přidat ještě další přejezd. Tato funkce šetří čas, pracovní úsilí a palivo – přidaná hodnota: zvýšení produktivity. Volitelný automatický režim: užitečný zejména pro méně zkušenou obsluhu – hutnící výkon desky APH 110-95 je automaticky snížen tak, aby byl zaručen optimální výsledek zhutnění.

Související článek

Ergonomická deska APH 110-95

Snížená hlučnost desky a extrémně nízké vibrace do rukou a paží obsluhy splňuje nejpřísnější hygienické předpisy bez omezení hutnícího výkonu. Pro zajištění snadného ovládání desky, Ammann zkonstruoval ergonomickou vodicí rukojeť s ovládáním řízení pro výjimečně hbitou a neúnavnou práci. Servo-ovládání zajišťuje plynulý pohyb desky směrem vpřed a vzad, přičemž obsluha musí vynaložit pouze minimální síly, aby mohla přesně vést a řídit tuto vysoce výkonnou plně hydraulickou vibrační desku.

High-tech řešení pro bezpečnost a produktivitu

Volitelně se stroj dodává s „Rukojetí mrtvého muže“ poskytující větší komfort a hlavně vyšší bezpečnost pro obsluhu desky. Zákazníci zvláště oceňují tuto opci při práci na staveništích s omezeným prostorem. V případě, že elektrické senzory ve vodící rukojeti registrují kontakt obsluhy s deskou, jsou aktivovány hydraulika desky a budič vibrací; jakmile obsluha držadlo pustí, hydraulický systém je okamžitě vypne a stroj se po několika centimetrech zastaví.
Výhoda: masivně zvýšená bezpečnost.

Plně hydraulická ergonomická deska APH 110-95 je dalším důkazem schopnosti společnosti Ammann-Group vyvinout a vyrobit nové stroje, které stanovují ideální rovnováhu mezi plnění požadavků uživatelů a dodržování maximálních jakostních a bezpečnostních norem.

Bližší informace:

Fotogalerie

Související stroje

  • hydrostatická vibrační deska Ammann
  • provozní hmotnost: 825 kg
  • pracovní šíře: 80-95 cm
  • tří-hřídelový vibrátor
  • hutní silou 7t zeminového válce

  • použitá hydrostatická deska
  • v provozu od 04/2017
  • hmotnost: 778 kg
  • motor Kubota s elektrostartem
  • technický stav stroje: ★★★★☆

 


Další články z kategorie: O hutnící technice


O hutnící technice, Novinky , , ,

27.2.2015