proč zvolit nakladač Locust

Proč zvolit nakladač Locust

Tímto článkem chceme zodpovědět na vaše dotazy, proč si zvolit právě nakladač Locust.

Výhody smykem řízených nakladačů značky Locust

proč zvolit právě tento nakladač

Nakladač Locust

Nakladače LOCUST jsou výjimečné stroje ve kterých se snoubí kvalita, zkušenosti a smysl pro detail…
Všechny smykem řízené nakladače Locust mají zabudované kvalitní ocelové ozubené převody, které přenášejí sílu přímo na kola motoru. S Locustem nikdy nebudete mít problém s přetržením nebo poškozením řetězů v převodovkách. Klidně můžete zapomenout na zdlouhavé nastavování a napínání řetězů každých pár motohodin používání stroje. S nakladačem Locustem můžete zaměřit jen na tvrdou práci v jakýchkoliv podmínkách. Po dobu životnosti stroje nevyžadují ozubená kola uvnitř převodovky žádnou údržbu ani servis.

Japonské motory YANMAR ve spojení s německou hydraulikou BOSCH-REXTROTH činí ze smykových nakladačů Locust vysoce produktivní pracovní stroje. Díky tomu se řadí na přední místa ve světové konkurenci jak z hlediska nosnostních, tak i z pohledu silových parametrů.

Nakladače Locust dosahují vynikajících kinematicko – manévrovacích parametrů a vyznačují se vysokou dynamikou díky ovládání servo-joysticky a v neposlední řadě díky výkonu motoru. Špičková vyváženost nakladačů dovoluje „tancovat“ na dvou kolech, ať již na zadních, anebo předních, což zatím není možné vidět u žádného konkurenčního nakladače.

Nakladače Locust 903 a Locust 1203 šetří pohonné hmoty díky instalovanému LUDV (Lastdruckunabhangige Durchflussverteilung) systému. Co v praxi znamená, že za motohodinu práce nakladač spotřebuje jen 3,5 litru pohonných hmot, což představuje rekord, protože konkurence vykazuje spotřeby PHM kolem 6,5 – 7 litrů. Tuto funkci (LUDV) navíc nabízí nakladače Locust již v základní výbavě smykových nakladačů.

Proč si zvolit nakladač Locust

V nakladačích LOCUST je realizovaný úplný sortiment bezpečnostních řešení:

  • výborný výhled z kabiny operátora na všechny strany a sedadlo operátora ve vyšším položení dovoluje pohodlnou kontrolu nad situací kolem nakladače
  • kabina zaručuje ochranu obsluhy od padajících předmětů (FOPS) a převrácení (ROPS)
  • okna kabiny jsou z kaleného skla a chráněné bezpečnostní mřížkou
  • nakladače LOCUST jsou vybavené automatickou parkovací brzdou (zapíná se při zastavení a spínač pod sedačkou operátora blokuje startování nakladače, pokud strojník nesedí na sedadle
zdroj: locustloaders.com (05/2011) - proč zvolit nakladač Locust

Aktuální nabídka použitých nakladačů:

Aktuální nabídka nových nakladačů

Související kategorie:

Smykem řízené nakladače Locust - kolové nakladače - nástupce UNC 060
Pronájem nakladačů a přídavných zařízení
Zlevněné použité stroje
Přídavná zařízení pro kolové a smykové nakladače
Použité nakladače WL Wacker Neuson
Zánovní smykové nakladače Locust s tovární zárukou

Související články

O nakladačích, Novinky , ,

15.5.2011