Info o značce Ammann

Info o značce Ammann

Článek o tom, jak se z českého výrobce vibračních válců Stavostroj stal přední dodavatel hutnící techniky – Info o značce Ammann.

Info o značce AmmannV době vyspělé stavební technologie a velkých nároků na kvalitu staveb je nepostradatelnou činností hutnění. Hutnění tvoří základ kvality celé stavby a předchází velice nákladným reklamacím. V dnešní době lze vybrat na každé specifické hutnění speciální hutnicí prostředek.

Ze Stavostroje se stal Ammann

Jeden z předních výrobců hutnící techniky AMMANN sídlící ve Švýcarsku nabízí prostřednictvím dealerské sítě hutnící techniku od vibračního pěchu přes příkopové, tandemové válce až po těžké zeminové vibrační válce vyráběné v České republice dříve známé pod označením Stavostroj resp. STA.

Tuzemský výrobní závod je chloubou českého strojírenství. Nestal se z něj montážní závod zahraničního investora nýbrž je součástí nadnárodní společnosti AMMANN s vlastním vývojem a kompletním know-how produkující jedny z nejspolehlivějších a technicky nejdokonalejších hutnících válců na světě.

Info o značce Ammann

zdroj: Ammann-Group.com
O vibračních válcích, Novinky , , ,

23.11.2006