Hydraulické natáčení lžíce POWERTILT

Hydraulické natáčení lžíce POWERTILT

Power Tilt naklápěcí hlava

Hydraulické natáčení lžíce POWERTILT od rakouského výrobce pásových a kolových bagrů společnosti Wacker Neuson.  Pohodlně můžete natáčet hlavu bagru do požadovaného úhlu pomocí proporcionálního ovládání přímo z kabiny stroje.

Wacker Neuson PowerTilt je rovněž vybaven hydraulicky ovládaným rychlo-upínačem Easy Lock pro pohodlnou výměnu lžíce bez toho aby strojník musel vylézat z kabiny bagru.

PowerTilt je navíc osazen zdvihacím hákem s karabinou, který slouží k přemisťování různých břemen např. spuštění vibrační desky do výkopu.

Hydraulické natáčení lžíce POWERTILT

 


Další články z kategorie: O bagrech

23.9.2016

Zemní vrták na mikrobagr

VIDEO | Pronajímáme také zemní vrták na mikrobagr, lze používat také na minirýpadla a nakladače Locust. Dále půjčujeme také jamkovače STIHL.

16.4.2014

Dual Power Wacker Neuson

Článek o novém systému Dual Power pro mikrobagry Wacker Neuson – bagr WN 803 můžete používat buď se spalovacím motorem nebo pomocí elektřiny.

1.2.2021

Co je VDS? (aktualizováno)

VIDEO | Článek o tom, co je VDS. Unikátní systém Wacker Neuson, patentovaný ještě jako Kippmatic, slouží pro kolmé hloubení i při práci ve svahu.

9.6.2013

Produktové novinky Wacker Neuson

PŘEDSTAVUJEME | Společnost Wacker Neuson staví do ohniska zájmu vývoje produktů jejich uživatele. Např. mechanismus předního okna EZ28 umožňuje řidiči několik možností větrání. Nebo stříška EZ17 je vybavena několika rukojeťmi pro demontáž a umožňuje tak průjezd i na místech s malou výškou.


O bagrech, Novinky , , ,

16.5.2014